Меню
Новини ∙ Kabinet.bg

#шнорхел, програма на Kabinet.bg за младежи

Ако учиш далеч от дома, ако трудно се справяш с работата или семейните отношения, ако преживяваш загуба или се намираш в карантина, в изолация, ако не се чувстваш добре и няма с кого да поговориш, ако имаш нужда от глътка въздух, когато се окаже, че водата не е до колене: #шнорхел е защитено пространство, докато започнеш да плуваш енергично отново. Обади ни се на www.kabinet.bg и info@kabinet.bg или 080020202 за безплатна емоционална подкрепа.

#шнорхел e програма на Kabinet.bg за младежи, с подкрепата на Обществения борд на TELUS International Bulgaria.


Вярваме, че младите хора имат нужда от подкрепа, докато започват и усъвършенстват “плуването” си в живота и общността. Световни изследвания като това на Американската психологическа асоциация (APA) 2020 Stress in America, свидетелстват, че 7 от 10
запитани между 18 и 23 годишна възраст (Generation Z) изпитват депресивни
състояния, отключени по време на пандемията. Данните сочат, че тази възрастова
група е по-уязвима психически и че това е първата глобална и сериозна криза, с която тя се сблъсква, след десетилетия на относителна стабилност.


Нашият екип от префесионални психотерапевти подпомага млади хора от 16 до 30 годишна възраст, изпитващи психически затруднения и тревожност от различен характер, страхове, натрапчиви мисли, зависимости, неспособност за учене, работа и отношения, самотно майчинство и др.