Меню
Новини ∙ Kabinet.bg

Психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа за ЛГБТИ+ общността в Кабинет Дъга

Какво е Кабинет Дъга?

Кабинет Дъга е виртуално и реално пространство за подкрепа на тези, които срещат предизвикателства в приемането на половата си идентичност, сексуалната си ориентация, или пък на техни близки, които имат нужда да разберат повече и да се справят с чувствата си.
Кабинет Дъга е проект на Фондация ГЛАС и на Kabinet.bg – виртуалната клиника за спешна психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа, който се случва с подкрепата на Обществен борд на Telus International Bulgaria.

Как да се възползвам?

Ако имате нужда от консултация с професионален психотерапевт, можете да се възползвате безплатно за Вас, като цитирате код Кабинет Дъга на:
  • Безплатен телефон 0800 20 20 2 (всеки делничен ден от 10:00 до 16:00)
  • Изпратите мейл на info@kabinet.bg (по всяко време)
  • Попълните формата Запази час (по всяко време)
Не забравяйте Вашия код!

Какво да очаквам?

След като подадете своята заявка, ще се свържем с Вас в рамките на до 3 работни дни, за да уточним нужните детайли и да насрочим удобен за Вас час за среща. Срещата с Вашия консултант е с продължителност 45 минути и може да се случи по телефон, през видео връзка или на живо. Всички срещи се провеждат при спазване на стриктна конфиденциалност.

Ако сте под 18 години, ще ни бъде нужно писменото съгласие на Ваш родител или настойник, за да можете да се възползвате от безплатните консултации. Ние имаме опит в разговарянето с родители. За да получим съгласието на Вашите, ще трябва да говорим с тях. Темите и проблемите, които желаете да дискутирате, са напълно конфиденциални и няма да бъдат споделяни с никого, включително с родителите Ви.

Ако имате нужда от подкрепа, потърсете ни!