Меню
Новини ∙ Kabinet.bg

Безплатни психотерапевтични сесии за участниците в ILGA-Europe Conference

От 20 до 22 октомври 2022 г. в София ще се проведе годишната конференция на ILGA-Europe, с домакини фондация “Ресурсен център Билитис”, фондация “ГЛАС” и Младежка организация „Действие“. Благодарни сме, че организаторите се довериха на Kabinet за предоставянето на психотерапевтични консултации за всички участници по време на конференцията.

ILGA-Europe е независима международна неправителствена организация, в която членуват над 700 организации от 54 държави в Европа и Централна Азия. Основната роля на организацията е да обединява активисти със съюзници – и да свързва институционалните участници с проблемите, които вълнуват ЛГБТИ+ движението. Темата на тазгодишната конференция е Shaping the World to Come.

Темите в конференцията много често преминават през личния опит и преживявания на участниците. За всеки от тях, който има нужда от подкрепа и разговор, Kabinet организира безплатни психотерапевтични сесии чрез видео връзка или по телефон, на английски, руски и български език. Запазването на час става през специално създадената лента на сайта ILGA-Europe conference – вход за участници, или през безплатната линия +359 800 20 20 2 (за обаждания от чужбина обаждането се таксува според тарифния план), от 20 до 22 октомври 2022, между 10 и 20 часа местно време. Сесиите ще се провеждат във всеки от дните на конференцията, от 10 до 20 часа местно време.