Меню
Запазете час за консултация
Попълнете, за да се свържем с Вас и да уточним времето и начина на консултацията Ви.

Телефонната линия работи от 10:00 до 16:00 часа всеки делничен ден. Видео консултация може да проведете от 8:00 до 20:00 часа всеки делничен ден.
Име и фамилия *
Пол *
Възраст *
Телефон *
Email *
Код на Вашата организация
Населено място *
Защо се обръщате към нас? Опишете накратко какво Ви тревожи? *
Какво очаквате от нас? *
Предпочитан начин за провеждане на консултациите *
Предпочитан език за провеждане на консултациите: *
Посочете кой ден е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Посочете кой час е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Имате ли предишен опит с психотерапия или консултации?
Как разбрахте за Kabinet.bg?
Има ли нещо друго, което е важно да знаем?
Изпращайки заявката за консултация, Вие се съгласявате с Общите условия и Политиката ни за поверителност.
Новини ∙ Kabinet.bg

Kabinet.bg получи специалния приз „Светлина в тунела“ на наградите „Човек на годината 2021“

На 10 декември 2021 - Международният ден на човешките права, за 14-и път бяха връчени наградите „Човек на годината“. Kabinet.bg - онлайн платформа за психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа, създадена от Българското общество по групова анализа и групови процеси, получи три номинации, една от които за съвместния проект с Фондация ГЛАС – Кабинет ДЪГА.


Цветелина Йосифова, създател на Kabinet.bg, изказа специални благодарности на номиниралите, на екипа, който работи за платформата, както и на всички партньори. „За нас тази награда е изключителна чест, защото така психотерапията попада в много достойна категория - на човешките права. Надявам се, че наградата ще има принос към това и в бъдеще психотерапията да достига до тези, които имат нужда, независимо от икономическите им възможности, начина им на живот, половото им самоопределяне или къде се намират.“

„Човек на годината“ е инициатива, целяща да популяризира и подкрепи организации, хора и каузи, които са направили предходната година по-добра и справедлива. Организатор на кампанията е Българският хелзинкски комитет (БХК). 

Голямата награда за 2021 година получиха Образователните медиатори за постиженията им в условията на пандемията от Covid-19, а сред останалите наградени бяха Фондация “Нашите недоносени деца”; Rainbow Hub, Глория Филипова и Мануела Попова; Олга Минева от фондация EMRPOVE; Капка Панайотова. Всички специални призове и награди може да видите тук.