Меню
Запазете час за консултация
Попълнете, за да се свържем с Вас и да уточним времето и начина на консултацията Ви.

Телефонната линия работи от 10:00 до 16:00 часа всеки делничен ден. Видео консултация може да проведете от 8:00 до 20:00 часа всеки делничен ден.
Име и фамилия *
Пол *
Възраст *
Телефон *
Email *
Код на Вашата организация
Населено място *
Защо се обръщате към нас? Опишете накратко какво Ви тревожи? *
Какво очаквате от нас? *
Предпочитан начин за провеждане на консултациите *
Посочете кой ден е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Посочете кой час е удобен за Вас? *
Видео консултации се провеждат всеки делничен ден от 8:00 до 20:00 часа.
Имате ли предишен опит с психотерапия или консултации?
Как разбрахте за Kabinet.bg?
Има ли нещо друго, което е важно да знаем?
Изпращайки заявката за консултация, Вие се съгласявате с Общите условия и Политиката ни за поверителност.
Новини ∙ Kabinet.bg

Младежката програма за психично здраве на Kabinet.bg - #шнорхел, през очите на младите хора

Как да обясниш на някого, че е важно да се погрижи за психичното си здраве? Какво да му кажеш, за да разбере, че няма нищо срамно в това да потърси подкрепа, че няма нужда да се справя винаги и с всичко сам, че всеки има трудни моменти в живота си?

Това не са лесни въпроси и отговорите за всеки вероятно са различни. В следващите дни ще споделим с вас час от отговорите, които дадоха младите участници в конкурса Young Lions Bulgaria 2021, – създавайки видео с послание към младите хора.

Конкурсът Young Lions Bulgaria – Film 2021 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България. В състезанието имат право да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 31 години и да работи в комуникационна агенция.

Тази година Kabinet.bg - виртуална платформа за спешна психотерапия и емоционална подкрепа, бяхме поканени да участваме в конкурса, като подадем задание към младите таланти, върху което да работят. Предизвикателството беше сериозно – темата за психичното здраве е все още недостатъчно комуникирана и възприета в публичното пространство, има твърде много митове, които замъгляват истините, и не малко ограничения, когато се говори по толкова важна и деликатна тема.

Включиха се общо 10 екипа, които работиха по задание за популяризиране на #шнорхел - младежката програма за психично здраве на Kabinet.bg за аудитория между 16-30 години. Програмата е подкрепена от Фондация “Обществен борд на TELUS International в България”. Всеки отбор имаше само два дни, за да измисли стратегия, послание и да заснеме и финализира рекламния си клип. Победителят в конкурса ще представи България на Global Young Lions, който тази година ще се проведе в дигитален формат в периода 11 – 14 юни 2021 г.

Без да сме изненадани, всички отбори бяха подходили сериозно и ангажирано към темата. И макар да има вече избран победител, във всяко от видеата, които младите хора създадоха, виждаме ценни послания, които искаме да споделим с вас. Очаквайте ги скоро в Инстаграм профила ни и на Фейсбук страницата на Kabinet.bg.